Voorwaarden

VOORWAARDEN

Inschrijvingen

Inschrijven kan enkel per mail. De inschrijvingen gebeuren in volgorde van binnenkomen. Na inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail. Indien de cursus volzet is zullen we uw contactgegevens op de wachtlijst plaatsen en wordt u automatisch verwittigd van zodra er een plaats vrij is.

Bij inschrijving verklaart u zich akkoord met de inschrijvingsvoorwaarden.

Eens ingeschreven voor een wekelijkse cursus krijgt u voorrang om u in te schrijven voor de volgende reeks.

Uw inschrijving is pas definitief na betaling van het volledige cursusbedrag.

 

 

Annulaties

Annulatie door De Scherf vzw

  • De Scherf vzw behoudt het recht een cursus te annuleren, wanneer er onvoldoende inschrijvingen zijn of door ziekte of afwezigheid wegens overmacht van de docent. In deze gevallen wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald. Er is geen mogelijkheid tot extra schadevergoeding van de deelnemers.

 

Annulatie door de cursist

  • Bij annulatie door de cursist zelf wordt het inschrijvingsgeld terugbetaald min € 20,- administratiekosten, dit tot 2 weken voor aanvang van de cursus. Daarna kan geen cursusgeld meer worden terugbetaald aangezien de tijdslimiet te kort is om gebruik te kunnen maken van onze wachtlijst. De cursist die annuleert voor aanvang van de cursus mag wel zelf nog voor een vervanger zorgen.
  • Indien de cursusreeks onderbroken wordt, zal onder geen beding het cursusgeld worden terugbetaald
  • Gemiste lessen kunnen enkel binnen dezelfde reeks worden ingehaald tijdens een ander lesmoment indien er plaats is en enkel in overleg met de docent. Het lesgeld van gemiste lessen wordt niet terugbetaald.