DAG VAN AMBACHTEN ZONDAG 19 NOVEMBER 2023

Oude baan 16

2350 Vosselaar

CONSERVATIE – RESTAURATIE  DORIEN SMET

Restaurator van schilderijen op doek en op paneel, lijsten en beelden. Neem een kijkje in het restauratieatelier en volg de vele behandelingen van dichtbij. Heb je zelf een kunstwerk of een vraag. Ik geef je graag advies!

In de tuin van het atelier staan keramische sculpturen van Griet Mertens tentoongesteld, waar u wordt verwelkomd met een drankje.

Oude Baan 16
2350 Vosselaar
0474 32 97 81
doriensmet@gmail.com


 

Initiatie les pottendraaien

Een initiatie les pottendraaien kan plaatsvinden op zaterdag van 9.00 u tot 12.00 uur in ons atelier Neerhofstraat 48 Turnhout. 

De les wordt enkel ingericht voor groepen van 4 tot 6 personen.

In deze workshop ervaar je helemaal hoe het is om zelf potten te draaien. Er wordt een duidelijke uitleg gegeven, ook een demonstratie, en daarna ga je zelf aan de slag. Iedere deelnemer heeft een draaischijf ter beschikking. Je wordt constant begeleid en eventueel gecorrigeerd. Een fascinerende beleving ! normaal heeft iedereen wel 2 eigen gemaakte potjes als eindresultaat.

In de prijs van € 70,-/persoon is inbegrepen: witte draaiklei, na het drogen wordt het werkstuk voor de eerste keer gebakken (ruwbak 950°) en daarna door ons verder afgewerkt met glazuur naar uw keuze. Het werkstuk wordt dan voor de tweede keer gebakken (glazuurbak 1225°).

 

Van zodra alles klaar is wordt u verwittigd om uw werk bij ons af te halen.

 

Mocht u interesse hebben neem met ons contact op per mail : keramiekatelierdescherf@telenet.be